Wednesday, January 21, 2009

.me, these days.

malam malam begini selalu teringat kat encikluzd.
rindu dia lagi...

anyway, life's been really crazy these lately because everything is driving me crazy. workload, masters, financial crisis, decision on finding other jobs in Kuantan in order to be nearer to my encikluzd, decision-making on when will be the wedding. am i getting married soon? NO. not too soon. still deciding the best date. but now have started to make efforts of surveying and buying the necessities. and also to do less shopping of craps. yes, i always buy craps for myself. things i dont really need actually. sometimes. hmmm...pening.

i'll be driving to KL this Thursday morning. hope to reach Bangi much much earlier so that can stop by at Acik's place and then go to class at 3pm (supposedly) but Dr. Rafilah always come in at about 4pm. so, no rush.

hmm. encikluzd has decided to go to KL too but im not really sure when. im sure it's going to be fun. i always love bringing him to some places to hangout or jalan jalan. maybe thats because we rarely do that so everytime we're in KL, i'll be overly excited. oh, need to think of the places to go. hmm. think suya.

i've lost 3kg for the past one month. being on a losing weight program with a strict schedule really makes me sick especially when i really love to eat. makan makan. bila takleh makan nanti pening. aiseh. wish me luck with this program. dont know why im on this program pun. at first nak try je. for fun. but then bila found out that it really works... hmmm.

Sunday, January 18, 2009

.dia yang jahanam.

the window is opened. malam ini angin bertiup sepoi sepoi bahasa. lagu nyanyian meet uncle husin berkumandang dari siaran tv3. it is AJL people. itu dia terbang enak masuk ke dalam rumahku melalui tingkap yang terbuka luas. dem. aku benci dia. lantas ku capai hanger yang ada berhampiran. nah! amek kau! mati kau! aku benci kau! terlantar dia di atas lantai nyawa nyawa ikan. oh, ada gam berhampiran crime scene. aku ambil dan curahkan ke atas abdomennya. kat kepala sket biar kau takleh bernafas. padan muka kau. cuba cuba nak ceroboh rumah aku ye. padan muka kau lipas jahanam. mati kau di situ. puas hati aku!

.Jet, dem u for tagging me.

The rules: Link to your tagger and post these rules. List 8 random facts about yourself and tag 8 people.

TAGGING:

whoever is reading this, i tag you.


FAKTA RAWAK TENTANG SAYA

1. aku dilamun shenta.
2. aku tengah menonton AJL. aku kah ini? Nooo!
3. aku tiada Astro, 8TV or NTV7.. so AJL lah (TV3).
4. aku sukakan hiburan.
5. aku takut malam.
6. aku tengah simpan duit nak beli psp. insyaallah bulan depan.
7. aku benci pulak tengok muka Faizal Tahir malam ni.
8. saat ini aku inginkan encikluzd.

MYSELF

First name:
Nur Ezatul Suriana Binti Mohd Aminuddin

Name you wish you had:
Suya. Itu sahaja. penat tau nama panjang.

What do people normally call your name as:
Suya.

Birthday:
April 13th 1983.

Birthplace:
Kuantan, Pahang.

Time of birth:
11.32AM

Single or taken:
Taken. Definitely.

Zodiac sign:
Aries

MY APPEARANCE

How tall are you:
Pendek je. 158cm since Form 2.

Wish you were taller:
Masa Form 3 kawan aku cakap kalo makan banyak protein bleh tinggi so what i did was makan keropok lekor setiap hari dengan harapan untuk mencapai ketinggian 161cm. kenapa 161cm? saje. hasil? tetap 158cm until today.

Eye color :
dark brown

Current hair color:
Black

Short or long hair:
shoulder length

Ever dye your hair a bizarre color:
blue black but it turned out to be purplish. then after few weeks kaler karat. satu tindakan bodoh!

Last time you did something dramatic with you hair:
10 years ago. cut it real short.

Glasses or contacts:
cermin mata silau. yes.

Do you wear make up:
depends on my mood of the day.

Paint your nails:
during pms

Shy or outgoing:
i could be both.

Sexy or cute:
sexy ke? cute?..waaaa die!! die!!

Serious or fun:
again. i could be both.

A turn on :
definitely my encikluzd. always.

A turn off:
some people.

THIS OR THAT

Flowers or chocolates:
both. who doesnt love 'em?

Pepsi or coke:
coke.

Rap or rock:
rock on!

Relationship or one night stand:
relationship is commitment, one night stand is adventurous. i like both.

School or work:
skool is fun. work is cool.

Love or money:
both.

Movie or music:
music is my life.

Country or city:
country.

Sunny or rainy days:
kedua duanya membuat aku teruja.

Friends or family:
family first.


HAVE YOU

Ever lied: yes. who doesnt?

Stole something: during skooldays. penutup pemadam mechanical pencil yang disayangi.

Smoked: tried. failed.

Hurt someone close to you: thats always.

Broke someone’s heart: many times.

Wonder what was wrong with you: yes. kenapa takut malam.

Wish you were prince or princess: Princess Ariel because she gets the handsome but stupid
Prince Eric.

Like someone who was taken: many times. tapi tak pernah dapat.

Shaved your head: never. telinga capang so sure pelik.

Used chopstick: not a favourite device to be used while eating.

Sang in the mirror to yourself: itu bukan aku.


FAVOURITES

Flower: daisies, lavenders, white lilies.

Candy: No.

Song: too many to list.

Color: blue, black, white, red.

Movie: Actions and Romance.

Singer: too many to list.

Junk food: tidak gemar.

Website: my own online blog.

Location: as in now? di rumah. di dungun.

Animal : tigers.

Ever cried over someone: yes.

Is there anything you wish you could change about yourself: less paranoid. less hypocrite.

Do you think you’re attractive: at times.

If you had to choose a fairytale as your life what would you choose: The Little Mermaid. i'd love
to live in the sea.

Do you play any sports: yes. definitely.

Wednesday, January 7, 2009

.suya..

...is at the edge of breaking down

Friday, January 2, 2009

.hi hi hi.

hari ini sangat memenatkan. pagi tadi aku diberitahu kelas di UKM dibatalkan. eh, tidak..bukan dibatalkan tapi ditunda ke hari esok iaitu sabtu pukul sembilan hingga dua belas tengahari. tiba tiba aku dah tension. kenape plak bleh jadi camni. aiseh. kacau plan aku. nasib baik belom beli tiket to Kuantan agi. so..thats that lah. tapi nye aku rasa perkara macam ni tak patut la berlaku sebab most of the students datang dari jauh and dah beli tiket pergi balek so agak leceh lah kan.

then, today my aunty and cousins balek KT so went to Putra Bus Station to send them noon tadi and right after that went to Sogo with mama. sangat ramai orang sampai sesak nafas. ha ha. bought two bedsheet sets. very very cheap sebab diorang auction. dua jam punye lelong so bayangkan lah macam mana keadaannya. semua orang serbu and punggah. ha ha.

after shopping we had lunch at Nando's and pegi MARA sebab nak setelkan some stuffs on my brother's study loan. hmm... aku sangat suka perkhidmatan pelanggan di situ. orang orang nya sangat berbudi pekerti.

alamak. mamaku datang. aiseh, duk seblah plak..

.aku, malam tadi.

tahun baru berlalu ketika aku dalam perjalanan menaiki bus ekspres transnasional dari bandar Dungun ke bandar Kuala Lumpur. untuk pengetahuan para sahabat, ada jurang perbezaan yang sangat besar antara dua bandar ini. mungkin aku akan cerita di lain hari.

anyway, perjalanan malam tadi sangat menjengkelkan aku kerana aku separa basah. hujan lebat di bandar Dungun + tiada tempat berteduh di stesen bas bandar Dungun mengakibatkan seluar jeans ku basah sampai lutut. di dalam bas keadaan sangat sejuk sampaikan aku rasa aku akan mati kesejukan. aiseh.

setiba di Kuala Lumpur aku terus pulang ke rumah di Ampang. sembang sembang pendek dengan mama ku, aku terus tidur kepenatan. kaki ku bengkak. water retention.

esok kelas di UKM akan bermula.

bermula lah lembaran baru di dalam hidupku ini.

suya, semoga berjaya!

.hip hip hooray.

selamat tahun baru!!

segala cabaran harus dirempuh

insyaallah