Wednesday, February 18, 2009

.bantal busuk dan botol susu.


kenangan aku dan bantal busuk kesayangan:

1. bantal tu tidak sekali kali bleh ditinggalkan sebab papa aku cakap nanti aku meraung raung sepanjang perjalanan.

2. mama aku berkali kali mencuba untuk tukar sarung bantal tu tapi tak berjaya. aku nak yang original gak.

3. bantal tu temanku di waktu waktu tidur dan ketika menghisap botol.

4. seperti yang dapat dilihat di dalam gambar, itu posisi wajib bantal itu. misti duk kat pipi tu.

5. bantal tu tak boleh dicuci. sangat tak boleh sebab aku sangat memerlukan bau bau masam yang melekat kat situ.

6. original color is pink. tapi lama lama dah jadi very very very light pink.

7. parents aku pernah membeli bantal baru yang lain yang lebih kurang sama gak tapi aku tetap mahukan yang asal. yang baru, tidak pernah dipedulikan.

8. hari demi hari, tahun demi tahun, bantal tu da shrink.

9. bantal itu masih di dalam simpanan hingga hari ini.

10. sekali sekala aku akan buka almari nak tengok bantal tu. sentuh sentuh sket. pastu senyum sorang sorang.

1 comments:

Anonymous said...

comellll. i dont have a bantal busuk.

love ur new template